vze 08.06.2016 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 WitamCzy ktos z Was drodzy forumowicze posiada cos podobnego do OKNO DACHOWE FDY-V U3 78/206 FAKRO i moze wyrazic swoja opinie?Potrzebuje zamontowac nad antresola, nad schodami 4 szt w zespoleniu, najlepiej sklanialabym sie do wersji nieotwieranej ,z szyba samoczyszczaca ,ale w ofercie nie znalazlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 09.06.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam Czy ktos z Was drodzy forumowicze posiada cos podobnego do OKNO DACHOWE FDY-V U3 78/206 FAKRO i moze wyrazic swoja opinie? Potrzebuje zamontowac nad antresola, nad schodami 4 szt w zespoleniu, najlepiej sklanialabym sie do wersji nieotwieranej ,z szyba samoczyszczaca ,ale w ofercie nie znalazlam. Witam, Podpinam się pod to pytanie - chętnie poznam opinie użytkowników Wersja FDY-V U3 to bardzo ciekawa konstrukcja w której górne skrzydło otwiera się obrotowo a dolne skrzydło stanowi dodatkowe doświetlenie. Okno w tej wersji dostępne są w dużych wymiarach dzięki czemu możemy tworzyć duże przeszklenia, które wyglądają bardzo efektownie. Poniżej kilka przykładowych realizacji. Pozdrawiam serdecznie Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 09.06.2016 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam serdecznie firme Fakro.Jestem zdecydowana zakupic zestaw tych okien,ale w moim wypadku beda sluzyc tylko jako fixy ,doswietlenie bez mozliwosci otwierania i mycia,stad moje pytanie czy mozna zamowic do nich szyby samoczyszczace ,jesli tak ,to o ile wzrosnie ich cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 24.06.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Witam serdecznie firme Fakro. Jestem zdecydowana zakupic zestaw tych okien,ale w moim wypadku beda sluzyc tylko jako fixy ,doswietlenie bez mozliwosci otwierania i mycia,stad moje pytanie czy mozna zamowic do nich szyby samoczyszczace ,jesli tak ,to o ile wzrosnie ich cena? Witam, Istnieje możliwość zamówienia okien w wersji z szybą zewnętrzną wyposażoną w powłoką łatwozmywalną. Dodpłata do takiego rozwiązania wynosi 5% do ceny katalogowej okna. W przypadku pytań służę pomocą Z poważaniem Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts