Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fakro dual ???

Recommended Posts

Witam

Czy ktos z Was drodzy forumowicze posiada cos podobnego do OKNO DACHOWE FDY-V U3 78/206 FAKRO i moze wyrazic swoja opinie?

Potrzebuje zamontowac nad antresola, nad schodami 4 szt w zespoleniu, najlepiej sklanialabym sie do wersji nieotwieranej ,z szyba samoczyszczaca ,ale w ofercie nie znalazlam.

Witam

Czy ktos z Was drodzy forumowicze posiada cos podobnego do OKNO DACHOWE FDY-V U3 78/206 FAKRO i moze wyrazic swoja opinie?

Potrzebuje zamontowac nad antresola, nad schodami 4 szt w zespoleniu, najlepiej sklanialabym sie do wersji nieotwieranej ,z szyba samoczyszczaca ,ale w ofercie nie znalazlam.

Witam,

Podpinam się pod to pytanie - chętnie poznam opinie użytkowników

Wersja FDY-V U3 to bardzo ciekawa konstrukcja w której górne skrzydło otwiera się obrotowo a dolne skrzydło stanowi dodatkowe doświetlenie.

Okno w tej wersji dostępne są w dużych wymiarach dzięki czemu możemy tworzyć duże przeszklenia, które wyglądają bardzo efektownie.

Poniżej kilka przykładowych realizacji.

FDY-V%20Duet%20proSky%2006-2010(www).jpg FDY-V%20Duet%20proSky%201%20(www).jpg FDY-V%20Duet%20proSky%20Loft%20(www).jpg

Pozdrawiam serdecznie

Konsultant FAKRO

Witam serdecznie firme Fakro.

Jestem zdecydowana zakupic zestaw tych okien,ale w moim wypadku beda sluzyc tylko jako fixy ,doswietlenie bez mozliwosci otwierania i mycia,stad moje pytanie czy mozna zamowic do nich szyby samoczyszczace ,jesli tak ,to o ile wzrosnie ich cena?

• 3 weeks później...
Witam serdecznie firme Fakro.

Jestem zdecydowana zakupic zestaw tych okien,ale w moim wypadku beda sluzyc tylko jako fixy ,doswietlenie bez mozliwosci otwierania i mycia,stad moje pytanie czy mozna zamowic do nich szyby samoczyszczace ,jesli tak ,to o ile wzrosnie ich cena?

Witam,

Istnieje możliwość zamówienia okien w wersji z szybą zewnętrzną wyposażoną w powłoką łatwozmywalną.

Dodpłata do takiego rozwiązania wynosi 5% do ceny katalogowej okna.

W przypadku pytań służę pomocą

Z poważaniem

Konsultant FAKRO