Grammorin 08.06.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, mam problem z wylewką na "dziedzińcu" Obszar jest otoczony budynkami, a przykrywa go wylewka betonowa, podzielona na 4 części. Jedna z nich opada i przechyliła się. Jest pod nią kilka cm pustej przestrzeni. Wiem że ktoś zrobił fuszerkę, ale gdy to było robione miałem 5 lat i z uwagi na liczne obowiązki nie mogłem dopilnować budowlańców. Czego się boje to że pusta przestrzeń może być również pod murem. Czy to możliwe? Czy ktoś miał podobny problem? Co robić? Nieco zdjęćhttp://imgur.com/a/cTea9 Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Grammorin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 09.06.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 To az takie trudne wymyslic ze woda z rynny wyplukala piasek czy co tam innego uzyli? Czy jest mizliwe? Pewnie ze tak, znam jednego goscia co moze to stwierdzic, wpisz w google wrozbita maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 09.06.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Skuć , wyrzucić beton , ułożyć porządnie nawierzchnię, odprowadzić sensownie wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts