Kamahh 08.06.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witam, Bardzo chciałabym prosic Państwa o pomoc w aranżacji salonu. Nie bede sie za wiele rozpisywać. Mieszkanie jest wynajmowane przez nas, dlatego na większość rzeczy nie mieliśmy wpływu (np. na piękna podłogę i kuchnie) Salon jak widać jest duży i w trakcie aranżacji. Lodówkę podwójna myśleliśmy żeby przenieść koło piekarnika i zabudować tył bo teraz to stoi w salonie. Mamy kupiony narożnik szary i stół z mlecznym szkłem. Styl jaki chce mieć to nowoczesny, biel, szarość, czerń i srebro. Myślałam rownież o kupnie szyn sufitowych i zasłon oraz firanek ale nie wiem jak wtedy z tym oknem koło kuchni? Oczywiscie stół z krzesłami, dywan oraz prowizoryczna kanapa znikną. Kompletnie nie mam pomysłu. Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts