Jessie 08.06.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Nie wiem czy pisze w dobrym dziale więc jak by co to przepraszam.Po krótce opowiem jaki mam problem. Chcę zamontować dość duży panel szklany pomiędzy blatem a szafkami. Pod szkłem będzie specjalna naklejka i z tego co się orientuję najlepszym rozwiązaniem jest zalaminowanie 2 kawałków szkła. W rachubę wchodzi tylko montaż bezpośrednio do ściany na klej. Niestety tutaj gdzie mieszkam nikt mi tego nie zrobi, ponieważ kawałek szkła jest za duży. I tutaj licze bardzo na wasze dościadczenia i pomysłyW jaki sposób to zamontować/zabezpieczyć aby np nie pojawiały się po jakimś czasie przebicia czy klej nie wszedł w reakcję chemiczną z naklejką? Mozna przykleić dodatkowa powłokę na naklejoną naklejkę ale nie wiem czy będzie to trwałe. Chciałbym to zrobić w ten sposób aby mieć pewność, że nic się nie stanie. Słyszałem od znajomego, że można na naklejkę nałożyć powłokę z włókna szklanego w spay'u czy ktoś już próbował takiego rozwiązania? A może znacie jakies inne patenty. Pozdrawiam Jessie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts