Ermua 09.06.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 W posadzce na poddaszu porobione mam w paru miejscach ubytki. Niewielkie, glebokosc około 3mm. Spowodowane np cięciem płyt gk i zezkoczyl mi nóż. Czy należy to uzupełnić przed kladzeniem plytek czy jest to nie istotne? Jeśli tak to czym uzupełnić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 09.06.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Klejem do płytek uzupełnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ermua 09.06.2016 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dzięki. Tak myślałem, ale często widziałem sformułowanie "uzupełnić ubytki" i stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 10.06.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 nożem do GK zrobiłeś ryse na 3 mm ? słaba ta wylewka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts