qmite 10.06.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Witam, 1. Czy płyty GK po zabudowaniu stelaża miski WC szpachluje się na wkrętach i narożnikach? 2. Czy na froncie 2 warstwy GK przykręcać na raz do stelaża dłuższymi wkrętami samowiercącymi czy najpierw pierwszą warstwę a potem drugą? Zabudowa 75x120x20cm (2xGK na front) na profilach UW/CW 50. Do pomalowania folią w płynie i na to płytki na klej Ceresit CM16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 10.06.2016 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 a.d.1 Nie .a.d.2 opcja drugaA w jakim celu folia w płynie na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmite 10.06.2016 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Folie planowałem tylko do wysokości 10-20cm, ale mamy zaraz obok otwarty brodzik z którego może chlapać. Nie wiem kiedy się znajdzie miejsce w budżecie na szybę, więc tak prewencyjnie... Dzięki za odpowiedzi, mogę jutro skręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts