cder 10.06.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Witam.Chcę dobudować pokój do istniejącego parterowego budynku pokój ok.20m2.Materiał na ściany to suporex 24cm grubości,bez stropu z sufitem podwieszanym - czyli lekka konstrukcja.Jakie zrobić fundamenty?,jak głębokie,jak szerokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 11.06.2016 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 A plan a pozwolenie na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cder 11.06.2016 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 A plan a pozwolenie na budowę ? gratuluje odpowiedzi na temat.Czy ja pytałem co mi jest potrzebne z papierków?,co to elektroda czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtusp 11.06.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Na głębokość schodzimy taką jak jest w istniejacym budynku. A szerokość trzeba dobrać ze względu na wysokość sciany i rodzaj gruntu, zazwczyaj 40cm jest ok. A wysokość ławy jeśli ma być niezbrojona to 20-30 cm wtedy Edytowane 11 Czerwca 2016 przez wojtusp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cder 11.06.2016 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Na głębokość schodzimy taką jak jest w istniejacym budynku. A szerokość trzeba dobrać ze względu na wysokość sciany i rodzaj gruntu, zazwczyaj 40cm jest ok. A wysokość ławy jeśli ma być niezbrojona to 20-30 cm wtedy Dziękuje bardzo za konkretną odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts