Piotruspan2000 28.07.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 jak w temacie. najlepiej 1,5m wysokosci moze byc uzywana (tania) do tymczasowego ogrodzenia dzialki. Moja lokalizacja to Warszawa Zach. telefon 602 415 127 pozdrawiamPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 28.07.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ja mam taką siatkę (pod Piasecznem) - metalowa - ocynkowana - powlekana polietylenemmam jej tak na oko jakieś 100 metrów (nie wiem dokładnie), z czego jakieś 20 metrów było dość zmasakrowane - wykonawcy rozczepiali ją żeby sobie wjechać na działkę. Oczywiście można te zniszczone fragmenty wypiąć i wywalić. Można je też zostawić, bo wtedy złodzieje się mniej takim ogrodzeniem interesują. Mogę sprzedać po 5 zeta za metr - ale żeby nie było, że kantuję, bo na prawdę nie wiem ile jej zostało, musiałbyś przyjechać do mnie na działkę i sobie ją obejrzeć. Jeśli cię interesuje to pisz na mieczotronix(a)poczta.onet.pl. Siatka, tam gdzie jest niezniszczona, jest bardzo ładna. Zieloniutka i przyjemna w dotyku.Tu jest zdjęcie siatki zrobione zimą (najlepiej ją widać) (2 MB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotruspan2000 28.07.2004 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 wielkie dzieki za szybka reakcje!! Zapomnialem wczesniej dodac ze to ogloszenie 'dla kolegi' i wlasnie kolega skontaktuje sie z Toba.PozdrawiamPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 28.07.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Zajrzyj do Castoramy. Mają siatke zgrzewaną produkcji Beakerta z oczkami 7,5x10 cm w cenie 156 zł za 25 siatki o wysokości 1,5m. Drut ocynkowany, powlekana i wychodzi 6,24 zł za mb. Polecam - ogrodziłem taką i wygląda super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts