illart 11.06.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Witam.Od jakiegoś czasu mam problem z pompą wody do CWU. Bije jakby ktoś młotkiem w rury uderzał. Myślałem że pompa się zepsuła, a że nie miałem innej pod ręką to wymieniłem ją miejscami z pompą od podłogówki która jest nie używana, ale działa na 100% bo ją sprawdzałem wcześniej na tamtym obiegu. Niestety po podmianie problem dalej występuje. Co może być tego przyczyną? Kocioł to vaillant vk-26. Link do filmiku: https://youtu.be/DUJC-0kINzw Edytowane 11 Czerwca 2016 przez illart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 12.06.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 To raczej problem z grzybkiem zaworu termostatycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts