mesmariusz 11.06.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Witam. Zlecę montaż zbiornika IDMAR BIO SEIGNER 2000 L Instrukcja: http://tinyurl.com/ju22ymn Lokalizacja: Wrocław, Złotniki Zakres prac: - Wykop: 2,2 m x 1,25 m, głębokość 1,8 m- Wylanie lub montaż gotowej płyty betonowej: (podłoże stabilizujące pod zbiornik, zabezpieczające zbiornik przed wypchnięciem)- Przytwierdzenie płyty betonowej do zbiornika (kotwy, pasy stalowe - inne (trwalsze?) propozycje mile widziane Zbiornik jest już zakupiony. Brak płyty betonowej, kotew, pasów. Mam możliwość załatwienia betonu z betoniarni (200 zł za 1 metr sześcienny betonu, dowóz 100 zł) - chyba, że ktoś ma możliwość załatwienia betonowej płyty płyt o wadze przekraczającej wagę napełnionego zbiornika 2000 l. Prace zlecę z uwagi na mocowanie zbiornika do betonowej płyty (kotwy, pasy) - nie robiłem tego, i nie chciałbym tego zrobić źle. Samo wylanie betonu i zamówienie koparki wydaje się być dla mnie realne. Z uwagi na brak czasu zlecę wykonanie całości. Czekam na rozsądne oferty. Dziękuję i pozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts