KotKapiszon 12.06.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Cześć,za dwa miesiące ekipa będzie mi robić tynki gipsowe z Doliny Nidy, jakieś "te twardsze". Co o tym sądzicie?Macie jakieś uwagi odnośnie tego produktu? A może lepiej Knaufa? Dom jednorodzinny, parterowy, bez piwnic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.06.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Dolina Nidy- mam u siebie na ścianach ich produkt. Tynki robione w lecie, nie obyło się bez spękań. Głównie na powierzchni styropianu zaciągniętego siatką.Gdybym miał dzisiaj ponownie wybierać, to postawiłbym na Knauf-a.Sorki, u mnie tynk CW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 12.06.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 U mnie DN jest od ok 2 msc. Garaż ocieplony styro od wewnątrz i na to siatka z klejem oraz tynk. Po tym czasie nie moge złego słowa napisać. Ale co może 2 miesiące pokazać. Tynk jest ładny, brak rys, pęknięć i typ. Więcej mógłbym napisać za kilka miesięcy/lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts