epterode 12.06.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Witam serdecznie będę kładł bruk klinkierowy crh etna i mam problem dobrać do nich palisady na schody i taras tez z kostki będzie nie mogę kolorystycznie nic dobrać może doradzicie jest jakiś producent z fajnymi pasującymi do klinkieru obrzeżami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
question 05.10.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mam ten sam problem (ABC Klinkergruppe Recker-bunt). Ma ktoś pomysł lub widział takie aranżacje? epterode co ostatecznie masz u siebie? masz jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 06.11.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Witam serdecznie będę kładł bruk klinkierowy crh etna i mam problem dobrać do nich palisady na schody i taras tez z kostki będzie nie mogę kolorystycznie nic dobrać może doradzicie jest jakiś producent z fajnymi pasującymi do klinkieru obrzeżami. Na stronie CRH palisady są głownie z szarego granitu ale nie wiem czy mi się to podoba. Sam też nie mam pomysłu jak to rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts