henhelwad 13.06.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Dzień dobry, mam następujący problem z kabiną prysznicową - ściana do której ma być mocowany, nie ma kąta prostego, jest pod skosem. Od strony brodzika planowałam wyrównanie skosu i stworzenie półki na kosmetyki, jednak nie rozwiązuje to problemu montażu. Kąt przy ścianie jest całkiem spory, a jedyne rozwiązanie, które mi przychodzi do głowy to próba montażu kabiny do profilu w kształcie U zamocowanego do ściany. Czy ktoś spotkał się z podobnym tematem i sobie z nim poradził? Byłabym wdzięczna za wszelkie pomysły. W załączniku rysunek tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 13.06.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 trzeba by zabudować kąt, albo zabudować kąt tylko na dole, folia w płynie, dociąć płytkę do tego kąta, przykleić ze spadem i silikon, trudno to miejsce będzie utrzymać w czystosci ale co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 15.06.2016 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 O takim montażu już było (ja też pisałem) istnieje wyszukiwarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts