APZ 22.08.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 A są inne silniki? Są dwa rodzaje. Ja nie będę się nad tym rozpisywał. Trzeba poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.11.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Oto me głębokie, filozoficzne przemyślenia na ten temat:1. Nic nie jest dobre jak się popsuje.2. jeśli jakiejś funkcji urządzenie nie ma to się ona nie popsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
even 08.11.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 my mamy boscha i bardzo dobrze się spisuje. Myślę, że chyba lepiej dopłacić trochę i miec porządny sprzęt. Wcześniej mieliśmy tańszą i niestety nie dopierała rzeczy i miała bardzo mały wybór programów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 08.11.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 u nas wybór jest oczywisty opisany w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 08.11.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Od 13 lat działa u mnie pralka Gorenje. Myślę, że po takim czasie śmiało można napisać - "Polecam ten sprzęt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 08.11.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Oto me głębokie, filozoficzne przemyślenia na ten temat: 1. Nic nie jest dobre jak się popsuje. 2. jeśli jakiejś funkcji urządzenie nie ma to się ona nie popsuje. zaprawdę - głębokie są Twe rozważania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 08.11.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Oto me głębokie, filozoficzne przemyślenia na ten temat: 1. Nic nie jest dobre jak się popsuje. 2. jeśli jakiejś funkcji urządzenie nie ma to się ona nie popsuje. Dodałbym jeszcze - "Ten się nie myli, który nic nie robi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 18.03.2019 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Jest potrzebna nowa pralka, stara Amica się kończy, łożyska słychać w całym domu podczas prania. Co byście polecili? Poczytałem opinie, są różnorakie, najczęściej lecą AEG, Electrolux i Miele, która jest najbardziej długowieczna i najmniej awaryjna, i jaka firma ma najlepszy serwis?Zalecają silniki inverterowe jako najcichsze, prawda li to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.08.2019 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Miele zapewne najlepsza, ale i cena powalajaca. A co sadzicie o Samsungu bubble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 11.08.2019 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Samsunga ekobuuble nie polecam ze względu na panel sterujący który potrafi walnąć a ceny nowego to jakieś totalne nieporozumienie od 630 do 1200zł , szukałbym pralki z możliwością wymiany łozysk oraz z silnikiem bezszczotkowym a to chyba tylko robi LG oraz AMICA ale nie wszystkie modele , mnie leży ekobuble z powodu nieopłacalności naprawy a ma niespełna 6 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.08.2019 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 U mnie w Boschu po 6 latach strzelił inwerter (sterownik silnika) . Koszt chyba 800zł. Pralka poszła za 100 zł na części. Bo za 1000 kupiłem nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 11.08.2019 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 No to ladnie z tym Samsungiem I co teraz? A Elektrolux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts