ekmir 14.06.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Mam ściany zewnętrzne wykonane z bloczków betonu komórkowego Solbet 36 cm.Planuję docieplenie tych ścian termoizolacją 12 cm (styropian lub wełna drzewna).Częściowo przy bramie garażowej i wejściu do domu chciałbym na warstwę ocieplenia ułożyć płytki klinkierowe. Na co należy zwrócić uwagę przy takim rozwiązaniu ?Czy pod układanie klinkieru lepszy będzie styropian czy wełna drzewna ? Cz y płytki klinkierowe "oddychają" - są otwarte dyfuzyjnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiot 06.10.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 wpatrzyłem klinkier w http://kds-klinkier.pl/staropolska-10.html , mnie się akurat podoba cegła staropolska Cekobudu. I taką tu kupiłem- wygląda obłednie. u mnie klinkier znalazł sie tez częsciwo na ogrodzeniu. Zrobiliśmy spójną kompozycję. Sklep zaskoczył mnie duzym wyborem towaru i dużą wiedzą sprzedawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 06.10.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 miot: wiedza sprzedawców jest "duża" co oznacza taka jaką im "sprzedał" producent i żadna inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts