piotr.g979 14.06.2016 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 (edytowane) With wszystkich, Za moim domem znajduję się taki oto taras. Do tej pory "wykończony" był on kostką brukową, którą zdecydowałem się wykorzystać pod altanę i zastąpić ją czymś ładniejszym. Znalazłem ładne płyty o wymiarach ok. 50 cm na 50 cm i grubości 6cm. Problem polega na tym, że jeżeli po prostu zastąpię niebyłą już kostkę tymi płytami pozostanie mi nieładny murek wokół tarasu. Co z nim zrobić? Początkowo myślałem, aby przykryć tymi płytami również ten murek, tzn. dosypać podsypki z cementem do wysokości murku i na to płyty. Niestety pozostają jeszcze pionowe boki zewnętrzne i te stopnie . Raczej chyba nie da się tak dokleić tych płyt pionowo do murku? Poodpadają raczej? Ma może ktoś może jeszcze inny pomysł? Bo jestem w kropce. Dzięki i pozdrawiam, Piotr Edytowane 14 Czerwca 2016 przez piotr.g979 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 14.06.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 może skrzynki betonowe o podobnej wysości z kwiatami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts