mihookoz 16.06.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Witam, mam już wybrane okna 2xduże HST reszta standard. Wybrałem oknopalstu, ale szukam firmy która mi to dobrze zamontuje z okolic Bydgoszczy. Macie jakieś sprawdzone namiary? Z firmy gdzie dostałem ofertę na okna w internecie opinie nie są dobre. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 16.06.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Z czystym sumieniem moge ci polecic Karo. Ale oni sprzedaja Vetrex, wiec nie wim czy ci zrobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.06.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Wielkiego wyboru chyba nie masz. Robisz rozpoznanie wśródd dilerów Oknoplastu dookoła Bydgoszczy, jak p oich ofertach masz wątpliwiści do zadzwoń do serwisu fabrycznego i zapytaj kogo polecająz tych, których wstepnie wybrałeś. Edit: Właśnie sobie "przypomniałem", że chyba najlepsze rozpoznanie rynku firm monterskich w Bydgoszczy będzie miał nasz kolega MMichał - można go podpytać na priw kogo poleca / lub nie../ Edytowane 17 Czerwca 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 17.06.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witam Witam, mam już wybrane okna 2xduże HST reszta standard. Wybrałem oknopalstu, ale szukam firmy która mi to dobrze zamontuje z okolic Bydgoszczy. Macie jakieś sprawdzone namiary? Z firmy gdzie dostałem ofertę na okna w internecie opinie nie są dobre. Pozdrawiam A sprzedawca O pozwoli montować innej ekipie i nie będziesz miał problemów z np. gwarancją ? Lepiej wybierać odwrotnie niż to ma zwyczajowo miejsce: - NAJPIERW ekipa, która montuje a potem okna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts