Dżemix 17.06.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witam, jestem własnie w czasie zakupu bojlera na działkę, mam na to przeznaczone około 300 zł, w tej cenie jest całkiem spory wybór - Galmet, Sol Pol, Ariston, Biawar, Duraterm i jeszcze kilka innych, których nazw nie pamiętam. Czy podobna cena decyduje o podobnej jakości czy jednak są różnice w jakości wykonania pomiędzy tymi markami? Na tą chwilę najbardziej solidnie wygląda mi Galmet, ale być może pozory mylą. A może dla 2 osób na działkę wystarczy w zupełności np 40 L zamiast 50L. Albo 30? Duże są różnice w zużyciu energii (2 osoby szybki prysznic naczynia). Proszę o pomoc bo czas mnie nagli a muszę się zdecydować na konkretną markę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 18.06.2016 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Galmet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżemix 18.06.2016 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 (edytowane) No tak też właśnie myślałem, ale teraz w promocyjnej cenie jest ok 70 zł taniej (250) duraterm i sol-pol, czy te firmy są dużo gorsze jakościowo od galmetu? NA plus jest to że galmet produkcja polska a z tego co widziałem napisane na duratermie - made in Egypt, więc boję się o dostępność części w przyszłości w razie co. Sporo osób poleca również Biawar i Ariston, co przemawia za Galmetem? Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Dżemix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz_Kowal 02.10.2019 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ja polecam Duraterm, to bardzo porządny bojler mam go w domu od trzech lat. Jak narazie bezawaryjnie.. szybko grzeje wodę także super. Nie był drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts