Gość grend 18.06.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Barierka na pietrze - 12 cm cegły, 20 styro. Jak to wykończyc ? Blache odrzuciłem, wszelkie jakieś parapety i daszki ogrodzeniowe odpadły ze wzgledu na wymiar. Chcę to zrobić płytką tylko czy kleić bezpośrednio czy może dać jakiś podkład w stylu OSB? Może też to można jednak inaczej wykończyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 18.06.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 U brata robiła firma i zrobili mu na OSB a na to okap z blachy. Ty tak nie chcesz więc możesz wg mnie przeciągnąć to wszystko siatką z klejem 2x , folia w płynie i na to płytki. Tak bym zrobił ja.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 19.06.2016 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 no i w ten sposób bedę praktykował. Jeszcze myslałem o XPSie aby zrobić powierzchnię do przyklejenia bo nie jest nasiakliwy - tylko znowu problem gładkości materiału i trzymania kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 19.06.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 To tarką do styro przejedziesz i juz nie masz gladkiego, na to siatk i kkej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 19.06.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 coś takiego robiłem przy klejeniu XPSa do muru pod puszke roletową - niby wszystko porysane przyklejone i gdy była wichura to w 1 miejsu spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 24.06.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 W zasadzie to mógłbyś cienki styropian dać i wtedy na niego 2x siatka klej. Jak masz zamiar kleić płytki na to, to nie ma siły, żeby się coś działo. Niektórzy balkony tak izolują baz żadnych warstw betonu, niby dociskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts