mazi07 06/20/16 01:10 PM Zgłoś naruszenie Share Posted June 20, 2016 Lubicie napić się herbaty?? Macie jakieś ulubione smaki i producentów czy jest to dla Was bez znaczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek6308 06/20/16 07:25 PM Zgłoś naruszenie Share Posted June 20, 2016 Marka herbaty bez znaczenia aby tylko była z prądem ( 40 volt lub 95) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niktspecjalny 06/21/16 05:20 AM Zgłoś naruszenie Share Posted June 21, 2016 Witam. Jakoś przylgnęło od dawien dawna ,że w chałupie małża stręczycielka podaje herbatę parzoną w swoim ulubionym dzbanku, czarą Lipton i torebka malinowej.Zamieniając miast czarnego Liptona na Sri Lanka ,a malinową na odchudzającą grapefruitową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niktspecjalny 06/21/16 05:22 AM Zgłoś naruszenie Share Posted June 21, 2016 Marka herbaty bez znaczenia aby tylko była z prądem ( 40 volt lub 95) Jeśli już piszesz o dodaniu wódki 40% lub spirytusu 95% to przy jej zrobieniu panują pewne zasady parzenia.No chyba ,że wlewasz jakieś x ml alkoholu do szklanki herbaty pojemności x ml. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad.agaskar 06/28/16 08:24 AM Zgłoś naruszenie Share Posted June 28, 2016 nie jestem jakimś specjalnym smakoszem herbaty, ale czuję różnicę pomiędzy minutką a sagą, sagą a liptonem oraz liptonem a ahmad tea. I ta ostatnia jest moja zdecydowanie ulubioną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother_nature 06/28/16 10:06 AM Zgłoś naruszenie Share Posted June 28, 2016 Sagi i inne liptony omijam z daleka, bo to najgorszy sort. Warto dopłacić kilka zł i kupić dobrej jakości herbatę.Uwielbiam zieloną gunpowder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazi07 07/07/16 11:10 AM Author Zgłoś naruszenie Share Posted July 7, 2016 a pił ktoś z Was herbaty Big Active?? Ostatnio w pracy koleżanka mi taką pokazała i dała spróbować. Smak mi się spodobał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cieszynianka 07/11/16 11:28 PM Zgłoś naruszenie Share Posted July 11, 2016 a pił ktoś z Was herbaty Big Active?? Ostatnio w pracy koleżanka mi taką pokazała i dała spróbować. Smak mi się spodobał. Tak, od dawna, jeszcze gdy firma nazywała się Bio Active. Miałam ulubioną czerwoną z aromatem pigwy, niestety już ze dwa lata jej nie ma, więc musiałam się przerzucić. Teraz piję czerwoną z cytryną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinoman00 07/27/16 12:55 PM Zgłoś naruszenie Share Posted July 27, 2016 Tak, od dawna, jeszcze gdy firma nazywała się Bio Active. Miałam ulubioną czerwoną z aromatem pigwy, niestety już ze dwa lata jej nie ma, więc musiałam się przerzucić. Teraz piję czerwoną z cytryną. Podziwiam, jak lubię różne rodzaje herbat, tak ta zapachem nieco mnie odstraszyła. Osobiście preferuję zieloną i białą, a najlepiej liściastą, której smak można poczuć w 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paserka 01/28/17 04:14 PM Zgłoś naruszenie Share Posted January 28, 2017 Czy dobra na wszystko to nie wiem, ale bardzo dużo herbaty pijam. Staram się przestawić na gorzką, ale nie każda bez cukru ma ten sam smak. Ostatnio też z czarnej cherbaty chętnie robie sobie bawarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aśkaś1719514231 02/08/17 09:04 AM Zgłoś naruszenie Share Posted February 8, 2017 (edited) Uwielbiam herbaty wszelkie. Mam mnóstwo różnych w domu i nigdy nie przechodzę obojętnie obok miejsc gdzie można kupić różne cuda "na wagę". Moje ulubione to earl grey ostatnio z liptona z nowych kolorowych edycji. Edited February 8, 2017 by Aśkaś uzupełnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzenka.o 05/24/17 11:01 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 24, 2017 A to ja piję głównie zieloną herbatę. Tylko lubię tę z dodatkami smakowymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
januszekbud 05/31/17 08:04 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 31, 2017 Ostatnio pije melisę z liptona przed snem, podświadomie śpie lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niktspecjalny 05/31/17 09:29 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 31, 2017 Ostatnio pije melisę z liptona przed snem, podświadomie śpie lepiej Jeśli mogę.Bardzo jasno to powiedziałeś.Brawo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzenka.o 06/26/17 06:35 AM Zgłoś naruszenie Share Posted June 26, 2017 A pijecie napary z ziół? A jeśli tak, to jakie? Ja często przygotowuję czystek, pokrzywę i miętę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_zapominajka 08/24/17 08:53 AM Zgłoś naruszenie Share Posted August 24, 2017 Herbaty owocowe i zielone, to najczęściej pijam. A napary z ziół? Czasami. Kiedyś piłam sporo melisy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agamemnon91 08/24/17 09:04 AM Zgłoś naruszenie Share Posted August 24, 2017 Herbata czarna najlepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman88 08/28/17 06:49 AM Zgłoś naruszenie Share Posted August 28, 2017 Owocowe są najsmaczniejsze Szczególnie jabłkowo-cynamonowa czy gruszka z wanilią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alishia 09/07/17 06:36 AM Zgłoś naruszenie Share Posted September 7, 2017 genialne połączenie - uwielbiam takie smaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marilka23 04/20/18 10:07 AM Zgłoś naruszenie Share Posted April 20, 2018 Ja najczęściej piję zieloną z jakimiś egzotycznymi owocami albo raz na jakiś czas czerwoną i białą, choć do tej ostatniej jakoś nie mogę się przekonać. Może jeszcze nie trafiłam na swój smak albo do niego nie dorosłam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts