stopczas 20.06.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Witam, niestety moja Alpina odmówiła posłuszeństwa i stwierdziłem, że czas na coś nowego. Warunki koszenia:- Do koszenia mam sporo bo około 80 arów. Jednorazowo wysokie chaszcze tarczą, około 30 arów. Później planuję nie dopuścić do stanu chaszczy- sporo manewrowania wokół drzew i krzewów, a także koszenie zbocza(miedza) Mój wybór wstępny padł na dwie kosy:- SPARTA 440T OLEO-MAC 2,1 KM (dwusuw) 3 lata gwarancji- MAKITA EBH341U (czterosuw) Co sądzicie o tych dwóch kosach(praca/serwis)? Może macie jakieś inne modele do zasugerowania w tym przedziale cenowym? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalkulatorek 20.06.2016 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Sprawdź Stihla i Husqwarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 21.06.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Śmiało możesz brać z silnikiem Kawasaki,w tej chwili żadne silniki im nie dorównują,na 100% bierz dwusuwa,Sthl czy Husqvarna drogie jak cholera,lepsze nie będą ale słabsze od Kawasaki,w cenie ok 1500zł.będziesz miał mocniejszy sprzęt od proponowanego przez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 21.06.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Śmiało możesz brać z silnikiem Kawasaki,w tej chwili żadne silniki im nie dorównują,na 100% bierz dwusuwa,Sthl czy Husqvarna drogie jak cholera,lepsze nie będą ale słabsze od Kawasaki,w cenie ok 1500zł.będziesz miał mocniejszy sprzęt od proponowanego przez ciebie U mnie Kawasaki pracuje już trzeci sezon. Nie jest to sprzęt dla profesjonalistów jednak do amatorskiego użytku wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterBomba 24.06.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Ja mam tą Makitę http://kosy-spalinowe.sklep-outlet.pl/outlet-makita-bbc5700.html już drugi sezon i jestem zadowolony. Sprzęt ma 2-letnią gwarancję, zbiornik 0.9l, moc 2.2kw. Podobny Stihl jest dużo droższy. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 24.06.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Fajna i nie jest droga jak na tą moc. Ma system antywibracyjny. Kto jest producentem silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirek88 30.06.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ostatnio widziałem dużo kos spalinowych z gaźnikami WALBRO np. Faworyt VKS 520W. Mógłby ktoś wypowiedzieć się na ich temat? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 30.06.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Oczywiście wyrób chiński,jakość średnia,dzielony wał odpada ze względu na jego wytrzymałość,jest sporo mniejsza niż mają wałki całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts