yarecki_wr 21.06.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Widziałem, że mają kilka ciekawych patentów jak kołnierz z pianki samorozszerzającej się czy w standardzie możliwość niskiego montażu (u mnie ścianka kolankowa będzie ok 1m więc im niżej okno tym lepiej żeby można przez nie wyjrzeć) no i ponoć można instalować od razu z szybą. To ostatnie nie ma specjalnie znaczenia bo to raczej plus dla instalatorów. Nie widzę jednak zbytnio opinii na temat tych okien choć ceny porównywalne z Fakro. Czy, ktoś z forumowiczów instalował i coś może powiedzieć o użytkowaniu? Czy nadają się do domu energooszczędnego bo w porównaniu z Velux czy Fakro Uw wypada raczej słabo chyba, że czegoś nie dopatrzyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/211879-okna-keylite-szukam-opinie-urzytkownik%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts