magdaol 22.06.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Witam, wydaje mi się, ze mamy dość nieustawny salon. Chciałam zapytać, co myślicie o moim pomyśle? Trochę brakuje mi wolnej przestrzeni, ale nie mam innego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2013arch 23.06.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 A co jest za ścianą przekreśloną czerwonym iksem? hall? Może wstaw cały rzut mieszkania / domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2013arch 23.06.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaol 29.06.2016 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 2013 arch dzięki. Chodzi też o to, że na tej ścianie koło kominka będzie tv i chcę aby z kanapy się w miarę też oglądało rzut salonu z kuchnią, za tą czerwoną ścianą jest hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.07.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Fajny, ciekawy układ, na pewno doda lekkości i przestronności wnętrzu. Tak jasne i otwarte przestrzenie można fantastycznie aranżować za pomocą kolorów. Barwy jasne jeszcze bardziej otworzą i rozświetla salon, intensywne nadadzą mu charakter i wyrazisty styl. Ścianę kominkową i telewizyjną warto wzmocnić barwą! Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts