dbx 29.07.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Celem było propagowanie komina konkretnej firmy. Przy okazji rowniez kilku palenisk. To są targi przecież . A że happening dość durny to dobrze. Przynajmniej się o nim mówi. Tak czy siak ale się mówi. I to 2 lata po wydarzeniu. I o to chodzi Sukces Sezon ogórkowy w pełni. Pytanie dlaczego Piotr nie wypowiada się na temat filmu jest również zasadne. Ktoś zapewne to wkrótce rozgryzie... Na filmie widać i słychać, że niewiele powiedział, dlaczego teraz miałby powiedzieć więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.07.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Na filmie widać i słychać, że niewiele powiedział, dlaczego teraz miałby powiedzieć więcej ? Właśnie powiedział dużo i konkretnie ale ty tego nie zauważyłeś.Ja bym tobie także nie odpowiedział,a to jest właśnie zasadne boś................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 30.07.2016 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Właśnie powiedział dużo i konkretnie ale ty tego nie zauważyłeś.Ja bym tobie także nie odpowiedział,a to jest właśnie zasadne boś................... Prosiłem, byś w moim temacie nie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 30.07.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Ja bym tobie także nie odpowiedział,a to jest właśnie zasadne boś................... A czy tutaj jest gdzieś jakieś pytanie skierowane do ciebie?, czy ktoś cię o coś pytał? Może pomyliłeś wątki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.07.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 A czy tutaj jest gdzieś jakieś pytanie skierowane do ciebie?, czy ktoś cię o coś pytał? Może pomyliłeś wątki! Oglądasz DMŚ ...........pytanie jest kierowane do wszystkich.dbx urządził tutaj sobie prywatny folwark.Odpowiadam bo źle potraktował Piotra Baturę i tyle.Nikt tu nie kieruje pytań do mnie ,a wręcz przeciwnie Autor topiku kieruje je do konkretnej osoby ,a ty siejesz niepotrzebnie zamęt.Ot i wsio..Wyluzuj czyli zluzuj majty dziś jest tez piękny dzień.DMŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.07.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Prosiłem, byś w moim temacie nie pisał. Ponieważ gdyż???. To nie jest twój topik.Miej na to baczenie.:cool::cool::cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 31.07.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Oglądasz DMŚ ...........pytanie jest kierowane do wszystkich.dbx urządził tutaj sobie prywatny folwark.Odpowiadam bo źle potraktował Piotra Baturę i tyle.Nikt tu nie kieruje pytań do mnie ,a wręcz przeciwnie Autor topiku kieruje je do konkretnej osoby ,a ty siejesz niepotrzebnie zamęt.Ot i wsio..Wyluzuj czyli zluzuj majty dziś jest tez piękny dzień.DMŚ. Zagadnienie jest ciekawe więc ja też z utęsknieniem czekam na wyjaśnienie autora happeningu a ty, nie pytany -wyjaśniasz co autor miał na myśli nie mając zapewne zielonego pojęcia o złożoności zjawiska. Autor dojrzeje to sam odpowie, mamy czas - poczekamy! Ja bieliznę wyluzowałem i jest jak było ale tobie radzę żebyś tak nie podniecał się moimi majtami bo z tej podniety - przekręcasz litery w skrótach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 31.07.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Panowie a tak w temacie: czy do kanału wentylacyjnego o przekroju 10x 14cm można wsadzić jakiś wkład kominowy do pieca gazowego z zamkniętą komorą? Tzn wiem że można ale czy komianiarz to odbierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 01.08.2016 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Panowie a tak w temacie: czy do kanału wentylacyjnego o przekroju 10x 14cm można wsadzić jakiś wkład kominowy do pieca gazowego z zamkniętą komorą? Tzn wiem że można ale czy komianiarz to odbierze? Odbierze. Do szachtu wentylacyjnego wprowadzasz sam przewód spalinowy fi 80 lub 60 w zależności od zaleceń producenta kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 01.08.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Najlepiej aby kominiarz najpierw zrobił próbę jaka rura realnie się wciśnie....czasami "zakręty" bywają i inne takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 01.08.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Myśle że z wsadzeniem rury o srednicy 80mm nie bedzie problemu bo ten ciąg ma tylko 2m długości i leci prosto jak strzała - komin z pustaków systemowych. Chodzi mi głównie o przepisy i dopuszczalne minimalne srednice wkładów kominowych dla takich piecyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 01.08.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 @cactus Nie wiem co rozumiesz przez wkład kominowy.Do szachtu murowanego nie jest potrzebny wkład systemowy /rura w rurze/, wystarczy wstawić sam przewód spalinowy fi 60 lub 80 PP lub stalowy w zależności co zaleca producent kotła. Konsultacja z kominiarzem zbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Zagadnienie jest ciekawe więc ja też z utęsknieniem czekam na wyjaśnienie autora happeningu a ty, nie pytany -wyjaśniasz co autor miał na myśli nie mając zapewne zielonego pojęcia o złożoności zjawiska. Autor dojrzeje to sam odpowie, mamy czas - poczekamy! Ja bieliznę wyluzowałem i jest jak było ale tobie radzę żebyś tak nie podniecał się moimi majtami bo z tej podniety - przekręcasz litery w skrótach. Czasami to rzeczywiście nie wiadomo o co ci chodzi.Piotr Batura wielki autorytet FM zapewne nie odpowie jak dojrzeje ponieważ jest dojrzałym i w temacie nie ma sobie równych.Może ty powiedz co chciałbyś się dowiedzieć??? Ja z filmu dowiedziałem się dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 01.08.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Może ty powiedz co chciałbyś się dowiedzieć??? patrz post nr 1 (założycielski) Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez StefanW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts