Gość grend 23.06.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 ... przyjeło sie ze to są 3 etapy - styro, siatka, tynk a co właściwie w to wchodzi ? Gdzie tutaj sa granice miedzy poszczególnymi etapami prac ? położenie styrowyszlifowanie, narożnikiklej z siatkągrunttynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 23.06.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Sorki grend ale co chcesz książkę o ociepleniu pisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 24.06.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Sorki grend ale co chcesz książkę o ociepleniu pisać ? .. no ja takich ambicji nie mam Chodzi mi o coś innego - mam do skończenia elewacje - druga warstwa kleju i tynk i dostaję oferty za 35 pln za metr , dlatego chce wiedziec jak to wygląda czy etapem klejenia jest wyszlifowanie styro, osadzenie narożników i klej z siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 24.06.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Jak uzgodnisz tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts