Adek1243 24.06.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Witam. Miesiąc temu zakupiłem zaniedbany ogródek działkowy, na którym znajduje się miedzy innymi drewniana altana. Aktualnie zabrałem się za jej malowanie. Na początku przejechałem całą wkrętarką + papier scierny, odpyliłem, pomalowałem impregnatem firmy Altax, a dzisiaj od 8 rano malowałem lakierobejcą EXTRA Sadolin. Mam zamiar malować jeszzce jeden raz, lecz załważyłem, ze jedne kawałki różnią się kolorem od drugich. Czym to jest spowodowane? Jak mogę to teraz naprawic, i czy zrobić to po 1 malowaniu ,czy pomalować jeszzce raz i po 2 ? Czy będę musiał cos zrobić i jeszcze raz 2 razy pomalować? Mam zamiar zrobić jeszczę kostkę brukową w środku, to to dam rade, wyrównam piaskiem pod spodem, następnie naniose kostkę i znów na to piasek, aby wyrównać. Może zadaje glupie pytania, lecz mam 20 lat i jestem tylko informatykiem ... Jeszcze mam pytanie odnośnie dachu, nie przecieka na razie, czy na tą papę mógłbym nałożyc gont, taki wbijany na gwoździe? Dzieki za odp. Pozdrawiam! Załączam zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts