pablojarocin 26.06.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Witam wszystkich.Mam 2 pomieszczenia w piwnicy. I jest tam piasek ubity i nie wiem czy kupować cement i żwir i mieszać czy kupić gotową wylewkę betonową.Wylewka betonowa B-20 Wylewka betonowa B-30 Wylewka betonowa Cekol WB-80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 27.06.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 A nie myślałeś o firmie, która robi posadzki betonowe? Przyjeżdża grucha z betonem posadzkowym, do tego dodajesz zbrojenie rozproszone, ekipa ładnie zaciera i na koniec impregnują odpowiednimi środkami... Cena za m2 pewnie zdecydowanie wyższa ale masz solidne podłoże, z którym już nic nie musisz robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 28.06.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Nie myślałem. Mam 2 pomieszczenia, takie 3x3. Dużo tego nie mam. Dlatego się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 29.06.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Nie myślałem. Mam 2 pomieszczenia, takie 3x3. Dużo tego nie mam. Dlatego się pytam. To mniej pierniczenia pojechac do betoniarni po 1m3 betonu na posadzke i na ptzyczepce przywiezc i taczka albo wiaderkami wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts