miwi74 26.06.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 witam mam pytanko w sprawie okień a mianowicie kupiłem domek z lat chyba 30 nie ma zadnego projektu ani planów budynku ,z jednej strony ściany są dwa okna które sa w odległości mniejszej niż teraz obowiązują przepisy a mianowicie sa w odległość mniejszej niż 4 metry od płotu sąsiada jest tam jakies 3 metry od płotu i co teraz z tym fantem zrobić chciałbym te dwa okna wymienić na dwa nowe ale nie wiem czy potem cos z tego powodu nie wyskoczy jakiś problem.Czy w tamtych czasach tak budowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 26.06.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Nie martw się tym, okno od prawie 100 lat tam jest i nikt co go nie każe zamurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwi74 27.06.2016 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Czyli co mogę wymienić te dwa okna i nie będzie problemu. Miał ktos taki problem czy nie ma die czego obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 27.06.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Moim zdaniem nie masz sie czego obawiac. Dla 100% spokoju mozesz zrobic inwentaryzację budynku. Kazdy architekt Ci to zrobi. Bedziesz mial czarno na bialym i odleglosci od granic dzialki i gdzie masz okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts