RAPczyn 26.06.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Witam. Od dłuższego czasu nie dochodzą do mnie maile z powiadomieniami. Coś się pozmieniało czy jakiś Admin mnie "odciął"? Info o PW również brak. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.06.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Witam. Od dłuższego czasu nie dochodzą do mnie maile z powiadomieniami. Coś się pozmieniało czy jakiś Admin mnie "odciął"? Info o PW również brak. Pomocy Powiadomienia nie dochodzą bo informatycy pojechali na Euro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 26.06.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 chyba tak, bo ja tez nie dostaje powiadomień na maila i to od jakiegoś miesiąca, co z euro raczej nie ma nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.06.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Mam to samo.Już myślałem, ze coś mi w lapku padło...Form mi "zamilkło". Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts