robertwojciechowski 27.06.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 no właśnie, jaka jest alternatywa dla żwirku wokół domu? Mam zrobione odwodnienie z dachu no ale to co spływa z elewacji pójdzie w opaskę. Nie chce żwirku bo nie zamierzam go zbierać ani też przeganiać żyjątka z niego. Co możecie polecić tak aby spełniało też funkcje odwodnieniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertwojciechowski 27.06.2016 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 dodam że grunt mam piaszczysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayek 27.06.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Jakich żyjątek spodziewasz się w żwirku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 27.06.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 (edytowane) "Kamienny dywan" system posadzek żywicznych- świetnie odprowadzają wodę Edytowane 28 Czerwca 2016 przez jnow1 edycja zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 28.06.2016 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Żwirek absolutnie, ale większe kamienie płukane już nie będą się rozsypywały i zdecydowanie łatwiej wybrać z pomiędzy nich jakieś paprochy. Ja takie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts