rolnikov 28.06.2016 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć,Jaką część stanu SSO stanowi stan zero?konkretnie chodzi o projekt:http://www.dobredomy.pl/projekt/oktawianIII/ strop monolityczny, schody lane. ściany z BK. Pozdrawiam. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez rolnikov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 28.06.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Ja buduję dom wg. projektu Galilea z garażem szerokim na 4,5 m, strop i schody monolityczne, porothermi stan zero wynosi ok 1/4 kosztu budowy do SSO. Zleciłem budowę z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 28.06.2016 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 a licząc samą robociznę?kwestia jest taka że jestem umówiony na cenę za SSO. jestem na etapie zero i chcę podziękować za współpracę. Ile powinienem zapłacić za wykonanie stanu zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 28.06.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Wszystko zalezy od projektu. Moze to byc 1/6 a moze 1/3. U mnie w parterowce fundamenty to 13tys netto z koparka za sama robocizne. 100-105mb fundamentu dosc wysokiego, bo budynek jest podniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts