finlandia 28.06.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Cześć, jeśli raporty nie działają, to może je chwilowo zgłaszajcie w tym temacie? Owszem, nie będą wtedy anonimowe, ale przecież nie wszyscy się wstydzą swojej wrażliwości na zło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.06.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Owszem, nie będą wtedy anonimowe, ale przecież nie wszyscy się wstydzą swojej wrażliwości na zło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.06.2016 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Tak, wiem. Słowa dobrałem, że hoho:) Ale chyba jest nieaktualne bo raporty już przychodzą. Mam nadzieję, że zaległe także dotrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts