doctorhulk 29.06.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam, Chciałbym zabudować 2 wnęki szafami z drzwiami suwanymi. Chciałbym żeby zabudowa wyglądała estetycznie i nowocześnie. Przede wszystkim chodzi mi o wąskie, nie rzucające się w oczy profile/ramki. Czy ktoś zna producenta akcesoriów do wykonywania zabudów, który produkuje godne polecenia systemy z wąskimi profilami? Idealnie gdyby znalazł się również wykonawca z Bydgoszczy lub okolic który z takimi profilami pracuje i podjąłby się wykonania mojego pomysłu Konsultowałem swój pomysł z przedstawicielem Komandora. Te profile które mi zaproponował, zupełnie mnie nie przekonują. Są dość grube. Komandor ma w swojej ofercie warianty bezramkowe oraz z cienkimi ramkami, ale są one drogie i jak powiedział konsultant, dostarczają wielu problemów. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts