flowgrid 29.06.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam ponownie Czym można usunąć plamę z kanapy z żelopisu? Testowałem różne domowe sposoby (czyszczenie szarym mydłem, płynem do mycia naczyń, alkoholem, preparatem ze sklepu do usuwania plam), ale z marnym efektem;( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowgrid 23.07.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Nikt? Nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andreys 03.11.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Spróbuj czegoś takiego, u mnie z wielu miejsc potrafi usunąć kreatywne projekty dwulatki http://www.rossmann.pl/Produkt/domol-magiczna-gabka-do-czyszczenia-2-szt,116426,6345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts