yarecki_wr 29.06.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Interesuje mnie obejrzenie tej dachówki na żywo a nie mogę znaleźć w żadnej hurtowni we Wrocku. Czy ktoś z okolic Wrocławia, względnie dolnośląskie/opolskie kładł tą dachówkę u siebie i mógłby zaprosić do obejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antymateria 29.06.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ciężko dostać tą dachówkę, bo to taki mercedes i mało kto ją kupi.Pamiętaj, że od materiału zależy bardzo dużo, a od wykonawcy jeszcze więcej. Jak już obejrzysz dachówkę to zainteresuj się potencjalnym wykonawcą, który zna się na robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 29.06.2016 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Porównywałem z Plano 11 i różnica wychodzi kilku tysięcy na całości dlatego wydaje mi się, że warto dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 30.06.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Porównywałem z Plano 11 i różnica wychodzi kilku tysięcy na całości dlatego wydaje mi się, że warto dołożyć. Zapraszam , inf na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 01.07.2016 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Meyer Holsen sprzedaje hurtownia z ulicy Sułowskiej. Oni powiedzą, kto kupował Piano i pokażą realizacje. Generalnie mało kto te dachówki kupuje, gdyż są drogie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 01.07.2016 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 (edytowane) Chodzi o Duet? Ja znalazłem po trzy szesc siedem netto to nie taka tragedia. Edytowane 1 Lipca 2016 przez yarecki_wr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian0303 03.07.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 W tamtym roku mieliśmy jeden dach w województwie opolskim w dachówce Piano w kolorze grafitowym, ale moim zdaniem Creaton Domino jest ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 16.07.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Jak sie zastanawiasz to nie masz nad czym. To elita z dachowek. Ja polozylem ravensbergera w glebokiej czerni ale do ostatniej chwili zastanawialem sie nad piano rowniez w glebokiej czerni. Roznica nie duza pomiedzy nimi 4tys drozsza piano. Pomiedzy brassem a creatonem roznica 7-9tys ale uwazam ze warto dachowka rowna, gwarancja koloru przed 20lat, wypalana w spwc warunkach itp. Jak to powoedzieli na skladach meyer to mercedes a brass czy creaton to opel no moze toyota. Ps. Do gelbokiej czernij idealnie pasuja rynny tytan cynk anthra VMZinca, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 16.07.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Zerknij na erlusa linea to ta sama klasa co meyer jesy ciut wieksza moze Ci przypadnie do gustu. Erlusem handluje klinkierbud.Powinna byc ciut tansza niz meyer 1-2tys a jakos taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.08.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Meyer-Holsen to bardzo dobry wybór. Mam taką realizację w Łodzi. Zapraszam. Mogę pomóc załatwić tą dachówkę w dobrej cenie. Jak masz możliwość rozładunku dachówka może przyjechać prosto z Niemiec. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter 7474 14.03.2017 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witam,troszeczkę starawy temat ale nie mogłem się oprzeć jak przeczytałem Meyer Holsen w dobrej cenie;).Przepraszam za tupet ale Panie Andrzeju czy nadal służy Pan pomącą w załatwieniu tej dachówki.Byłem zainteresowany M H ale okazało się że jednak za droga jak na moją kieszeń ,jak przedstawiała by się cena Vario Junior Zwilling.pozdrawiam ,pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 15.03.2017 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Na marginesie dodam, że po 2 latach dokupowałem dachówki Mayer Holsen, żeby pokryć nimi drewutnię, oczywiste była to zupełnie inna partia produkcyjna ale różnic w kolorystyce za cholery się nie dopatrzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.03.2017 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Mogę tylko potwierdzić jakość dachówki MH. Od prawie czterech lat mam ją położoną na dachu i wciąż wygląda jak nowa.Cena rzeczywiście nie należny do najniższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 15.03.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Ja za swoja dachówke ravensberger zapłaciłem tyle co za Brassa bym miał zapłacić kwestia negocjacji do doobrego źródła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.03.2017 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 A co niby mogło by się stać z dachówką po 4 latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter 7474 15.03.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Tak na marginesie moja budowa to amaltea i wybieramy pomiędzy roben bornholm a M-H Vario junior zwiling czy taka dachówka pasuje do takiego domu.Raczej będzie to roben o dużo tańszy .MH ma drobniejsza fale i teraz nam sie wydaje że do takiej stodoły jak nasz projekt to raczej Roben będzie lepszy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 15.03.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 A co niby mogło by się stać z dachówką po 4 latach? Na wystawce dachówek glazurowanych widziałem liczne delikatne pęknięcia - pajączki, na tej glazurze. Ależ panie, z daleka tego nie widać, a wystawka stoi już 20 lat ... jasne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OrzeszkowePole 14.04.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Na naszym dachu również zagościła dachówka Meyer-Holsen Piano. Potwierdzam pozytywne opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts