Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Meyer Holsen Piano - kto zakładał

yarecki_wr

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Jak sie zastanawiasz to nie masz nad czym. To elita z dachowek.

Ja polozylem ravensbergera w glebokiej czerni ale do ostatniej chwili zastanawialem sie nad piano rowniez w glebokiej czerni. Roznica nie duza pomiedzy nimi 4tys drozsza piano.

Pomiedzy brassem a creatonem roznica 7-9tys ale uwazam ze warto dachowka rowna, gwarancja koloru przed 20lat, wypalana w spwc warunkach itp.

Jak to powoedzieli na skladach meyer to mercedes a brass czy creaton to opel no moze toyota.

Ps. Do gelbokiej czernij idealnie pasuja rynny tytan cynk anthra VM

Zinca, polecam

• 3 weeks później...
Meyer-Holsen to bardzo dobry wybór. Mam taką realizację w Łodzi. Zapraszam. Mogę pomóc załatwić tą dachówkę w dobrej cenie. Jak masz możliwość rozładunku dachówka może przyjechać prosto z Niemiec. Pozdrawiam.

• 7 months później...

Witam,troszeczkę starawy temat ale nie mogłem się oprzeć jak przeczytałem Meyer Holsen w dobrej cenie;).Przepraszam za tupet ale Panie Andrzeju czy nadal służy Pan pomącą w załatwieniu tej dachówki.Byłem zainteresowany M H ale okazało się że jednak za droga jak na moją kieszeń ,jak przedstawiała by się cena Vario Junior Zwilling.

pozdrawiam ,

pp

Tak na marginesie moja budowa to amaltea i wybieramy pomiędzy roben bornholm a M-H Vario junior zwiling czy taka dachówka pasuje do takiego domu.Raczej będzie to roben o dużo tańszy .

MH ma drobniejsza fale i teraz nam sie wydaje że do takiej stodoły jak nasz projekt to raczej Roben będzie lepszy,

• 5 weeks później...