cross099 29.06.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam Mam takie pytanie. Mam zamontowane rolety zewnętrzne na oknach i zależy mi na tym aby w jednym pokoju nie dało się ich ruszyć bo za często po prostu są opuszczane i podnoszone. Czy istnieje jakaś blokada w strzyneczce zwijacza aby nie można było wyciągnąć lub zwinąć sznurka? Jak to ewnetualnie zrobić. Tak wiem to śmieszne ale chciałbym zrobić tak aby bez demontarzu rolet nie były one ruszane.. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 02.07.2016 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 A ktoś Ci to montował czy sam ? W pierwszym przypadku zapytaj montażysty , w drugim - powinieneś znać mechanizm. Ps. może zwykła kłódka na zawiązany sznurek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.07.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Sam zwijacz powinien blokować sznurek w dowolnej pozycji. Jesli tego nie czyni zostal zle zlozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts