interloper 30.06.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Witajcie, nadszedł chyba moment wymiany filtra powietrza w moim agregacie. Przepracował już ponad 50h na budowie i sądzę, że przy okazji wymiany oleju trzeba by też wymienić filtr, bo wiadomo - na budowie pył i kurz. Gdzie kupujecie filtry do agregatów? Pytałem w hiperach budowlanych i w serwisie kosiarek, ale nigdzie nie mają. Można ewentualnie samemu coś wykombinować (tzn dociąć z dużego filtra - zdarzało mi się tak robić jak nie mogłem dostać filtra kabinowego w aucie... ), ale najlepiej by było użyć dopasowanego filtra. Z góry dziękuję za wszelkie porady! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz84 30.06.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ja bez problemu zamówiłem od sprzedawcy agregatu, firmy makitsu. Wejdź sobie na ich stronę, tam jest numer do bodajże wsparcia technicznego i przez telefon możesz spokojnie zamówić. Kosztowało to jakieś 20 złotych plus koszty wysyłki. Od razu też wytłumaczyli mi jak dokładnie ten filtr wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts