yarecki_wr 30.06.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Na ścianach mam mieć 20cm styropianu i z tego co czytałem dobrze jest okna wysunąć w izolację. Nie wiem jeszcze czy wyrobię się finansowo bo zdaje się że to spore koszty, ale zastanawiam się też już jak takie okna zabezpiecza się przed kradzieżą, bo przecież izolacji jeszcze nie będzie więc nie będzie pewnie problemu je poodkręcać. Kolejna sprawa to pytanie do tych, którzy maja tak zamontowane okna od kilku lat, czy nie ma problemu ze sztywnością takiego okna? Czy pod wpływem ciężaru nie osuwają się powoli w dół? No i na koniec jak w takim przypadku najlepiej wstawić rolety, aby nie stworzyć mostka termicznego? Czy klatka zmieści się w izolacji nad oknem przy 20cm? P.S. Zna ktoś ekipę z rejonów dolnośląskiego, która specjalizuje się w ciepłym montażu bo bez solidnej ekipy cała zabawa chyba nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.07.2016 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Np. firma Langer Marcin Marchewka, Fix Wrocław, firma ZED (jeśli dobrze ich lokazlizuję) i pewnie sporo innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts