CrazyGirl 30.06.2016 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Mam do Was pytanie, może znacie jakieś ciekawe studia magisterskie? Skończyłam już zarządzanie i chciałabym to jakoś ciekawe połączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.07.2016 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Mam do Was pytanie, może znacie jakieś ciekawe studia magisterskie? Skończyłam już zarządzanie i chciałabym to jakoś ciekawe połączyć?Ciekawe czy dające szansę na zarobek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oewsb 03.07.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Witam! CrazyGirl zapraszam Cię z tego miejsca do zapoznania się z ofertą studiów II stopnia w oddziałach Wyższej Szkole Bankowej. W naszych oddziałach możesz kontynuować studia na kierunku Zarządzanie lub wybrać zupełnie inny kierunek. Ofertę dostępnych kierunków odnajdziesz na naszej stronie internetowej wsb.pl/kandydaci/studia-ii-stopnia Studia magisterskie możesz podjąć w normalnym trybie, w połączeniu wraz z studiami podyplomowymi oraz w systemie online. Dodam też, że do 15 lipca można skorzystać z promocji i zyskać darmowe wpisowe oraz obniżone czesne już od 235zł miesięcznie (zamiast 260zł) w zależności od wybranego oddziału naszej uczelni. Pozdrawiam, Andrzej CzarneckiOnline Ekspert WSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek09 04.07.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Świetne pytanie. Generalnie każdy powinien chyba dojść do tego sam. To nie jest liceum gdzie idziesz 'za opinią znajomych'. Zarządzanie wybrałaś pewnie, bo nie byłaś pewna co chcesz robić (mówię z doświadczenia), teraz jest ten moment gdy robisz rachunek sumienia i określasz co lubisz robić i czy da się z tego robić pieniądze. Przemyśl to w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 27.07.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Jeżeli ktos planuje zrobić podyplomówkę to warto isc na studia, gdzie można połaczyć mgr z podyplomówką. Zastanów się co cię interesuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rotaria 18.08.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Ja bym poszła dalej w zarządzanie Tylko skonkretyzowała to bardziej i ubrała kierunek zarządzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seweryn22 26.09.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 oferta WSB jest bardzo interesująca zwłaszcza że interesuje mnie magisterka w kierunku Logistyka o a ta promocja cenowa jak dla mnie jest idealna propozycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webcio96 26.09.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Ciężko połączyć zarządzanie z czymś fajnym i pożytecznym. Nie bierz nic humanistycznego do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazi07 07.10.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 jeśli da się połączyć studia z pracą to jest idealnie. Tylko trzeba mieć dużo takiego samo zaparcia ponieważ nie jest to ładny kawałek życia. Znajomy jeden chodzi właśnie tak i mówi ciężko. A znajoma się zastanawia czy iść czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 08.10.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie byłbym sobą gdybym nie polecił studiów poza granicami tego kraju. Faktem jest że osoba ktora ma na przykład niemiecki dyplom nie robi na pracodawcach aż tak wielkiego wrażenia jak choćby 10 lat temu, ale nadal na przykład niemiecki dyplom jest czymś WOW. Wrażenie robi sam fakt ze potencjalny kandydat zrobił cos więcej dla siebie i dla stanu swoje wiedzy i doświadczenia niz ponad 90 % innych polskich maturzystów., Gdybym był dzisiejszym maturzystą skoncentrował bym się od razu a nie po kilku latach studiów w PL tylko i wyłącznie na uczelniach - z racji mojej znajomości języka - niemieckich lub austriackich. Dla osób znających niemiecki osobiście mogę polecić studia na IHI w Zittau. https://tu-dresden.de/ihi-zittau Jest to uczelnia zarówno dla tych ktorzy doskonale znaja niemiecki jak i dla tych których cheć studiowania na niemeickiej uczelni jest wieksza niz ich znajomośc niemieckiego. Dla tych ostatnich organizowany jest BARDZO INTENSYWNY kurs niemieckiego (https://tu-dresden.de/ihi-zittau/studium/beratung-und-service/sprachkurse-dsh#section-1) Kilka lat temu gdy brałem udział w tym kursie było to 5 - 6 godzin niemieckiego dzień w dzien od poniedziałku do piątku. Po kilku dniach takiego szkolenia naprawde zaczyna sie nie tyle mówić ale i myśleć po niemiecku. Jeśli chodzi o kierunki studiów myslę , że każdy znajdize tam cos dla siebie. Są tam zarówno kierunki humanistyczne, ekonomicnze, jak i te bardziej techniczne. https://tu-dresden.de/ihi-zittau/studium/studienangebot Patrząc z perspektywy czasu - dla mnie - była to wspaniała przygoda.. Nie pisze tu głownie o studiach.. ale takze od praktyce w jednym z koncernów niemeickich, ktora to praktyka - w czasach gdy ja studiowałem - była wliczona w ciąg studiów i była obowiązkiem. A co najciekawsze- nie było żadnych problemów ze znalezieniem miejsca na PŁATNĄ PRAKTYKĘ. Płatna praktyka w Polsce to chyba wciaz zjawisko tak "częste" jak opady gradu na Saharze. Sam bylem na kilku rozmowach o praktykę w róznych firmach od Stuttgartu przez Essen na Berlinie skończywszy plus kilka rozmów telefonicznych. Krótko mówiąc - było w czym wybierać. Co wam będę mówił... to trzeba przeżyć... Po zakończeniu studiów w Zittau byłem już tam kilka razy wspominając zarówno same studia, https://www.youtube.com/watch?v=ontpN8LLhmI imprezy w D-Keller, koncerty i imprezy na rynku Zittau, wycieczki po okolicy w tym do puktu złaczenia trzech granic wycieczki kolejka wąskotorową do Oybin https://www.youtube.com/watch?v=4AQMKnXhhOY weekendowe wycieczki pieszo, rowerem lub kolejką do czeskiego Hradka spacery piechotą lub wyjazdy kolejka lub też rowerowe do polskiego Porajowa W przypadku pytań - piszcie na priv. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harin 10.10.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 na pewno cos co Ci się przyda w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazi07 22.10.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 i co wybrałaś??Przy takich decyzjach warto sobie pomyśleć czy chcemy dalej rozwijać się w tym czym się uczyliśmy czy idziemy teraz drugą drogą aby móc wybierać sobie ścieżkę kariery w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrad89 24.10.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Ja polecam zarządzanie projektami, bardzo rozowojowy kierunek i dobrze rokujący, ponieważ szpecjalistów z tej branży pracodawcy będą potrzebować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 17.11.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ja uważam, że architektura to bardzo przyszłościowy i prestiżowy kierunek. Warto coś takiego studiować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigWolf 18.11.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 A jeszcze jak architekci potrafią nieźle zarabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 22.03.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Studia powinno się wybierać samemu , a nie kierować się czyimś zdaniem . Ogólnie ja na przykład uważam , że studia są nie opłacalne . Przynajmniej dla mnie , w mojej pracy ważne są szkolenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirdarsta 11.04.2017 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Również sądzę że studia teraz są nie wiele warte. Prosty przykład którego jestem świadkiem, chłopak po zawodówce zarabia między 5 a 6 tys miesięcznie. I całkiem dobrze mu się żyje. Inny po studiach nigdzie nie może znaleźć pracy (kierunek był wybrany jako uważany za przyszłościowy) i co najwyżej może frytki u donalda nakładać. Wnioski nasuwają się same, za dużo ludzi "wysoko" wykształconych jest w naszym kraju a brakuje tych z wyuczonym konkretnym zawodem, z fachem w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 20.04.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Dla każdego ciekawe studia oznaczają co innego. Warto kierować się sytuacją na rynku pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seweryn22 29.04.2017 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 znalazłem ciekawą ofertę studiów II stopnia w opcji online taką ofertę ma WSB jak dla mnie jest to idealne rozwiązanie bo mogę mieć więcej czasu na pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.09.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Jeśli chcecie coś w życiu osiągnąć to trzeba studiować historię. Jest to jedyny kierunek dający przepustkę ( i to od lat ) do najwyższych stanowisk w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts