DEMCIA 01.07.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Mam do wykonania 55m2 wylewki cementowej z miksokreta. Grubość wylewki 6 cm. Czyli do wylania 3,3m3 jastrychu. Proszę podpowiedzcie ile do tego trzeba przygotować kg cementu, ile kg piachu. Na jeden zasyp miksa ma iść dwa worki cementu.Materiał kupuję we własnym zakresie. Wolę dowieźć materiału niż jak ma zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEMCIA 01.07.2016 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Wychodzi mi że potrzebuję około 1140kg cementu, 8 ton piachu, 3,35 kg zbrojenia rozproszonego i prawie 5 litrów plastyfikatora. Czy Ktoś to potwierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 01.07.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 dużo za dużo tak mi się wydaje , mnie robili wylewki z ich materiałem 90m2 i wydaje mi się że piachu tak na chłopskie oko nie było az tak dużo , ja bym ci proponował aby oni swój materiał dali , wiedzą co robią , zamówisz piach a w nim będą np kamyki i miksokret będzie się zapychał , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meczesiu 02.07.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 U mnie firma będzie robiła wylewki z miksokreta (100m2) powiedzieli mi że mam naszykować szczere 12 ton piasku, 1700 cementu, 65 szt zbrojenia (1x2m) 5 l plastyfikatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts