kliminho 01.07.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Czesc Mam do zrobienia wyleki ok 220 m2, wszedzie mam podlogowke. Pytałem wylekarza ile bedzie potrzbne materiału i jak grubosc wylewki. Powiedział, ze potrzebne bedzie ok 29 ton piasku i dwie palety cementu (2,8 tony) (plastyfiaktor i zbrojenie rozproszone ciezko było mu okreslic), i ze minimalna grubosc wylewki przy ogrzewaniu podlogowym to 6,5 cm. Prosze Was, powiedzcie mi czy konieczne jest dawanie 6,5 cm? Jesli tak to czy ilosc materiału jest prawidłowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 01.07.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 (edytowane) Grubość wylewki zależeć będzie od poziomowości chudziaka, drzwi balkonowych czy wejściowych. Edytowane 1 Lipca 2016 przez link2jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 01.07.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 U mnie na 200m po podłogach poszło ok 24t piachu i 2 palety cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts