RysieK 29.07.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Cześć.Mam stary dom. Do niego prowadzą schody i nad tymi schodami chciałbym zbudować daszek. Czy znacie jakieś strony, gdzie znalazłbym coś o tym? Projekt, na co zwrócić uwagę itd.Proszę o rady i porady.RysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUDZIO 01.08.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Nie mogę za wiele powiedziec - po pierwsze nie wiem jak wyglada twój dom i po drugie to wyglad i konstrukcja daszka zależy głównie od Ciebie i tego co ci sie podoba. Postaraj sie jednak,aby daszek nad schodami był kryty takim samym materiałem jak dach Twojego domku - bedzie ładnie sie komponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 03.08.2004 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomiz 03.08.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Hej.Może wklej jakieś zdjęcie swojej "chałupy" dostaniesz pewnie bardziej konkretne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts