Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • 2 months później...

Może masłem a nato serek - najlepiej mazowiecki i szyneczka - polecam z morlin. I n to ogórasa , no może pomidorek.

 

Sory za żarty ale tak ładnie twoje pytanie zabrzmiało

 

A na to zasmażkę - znacie to ??

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/2121-czym-posmarowa%C4%87-dach-pokryty-pap%C4%85/#findComment-37413
Udostępnij na innych stronach

mirzaw - dobry żart tynfa wart! Tylko, co w moim pytaniu było śmiesznego? Przecież nie pytałem, czy smarować z 2 stron :wink:

 

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2002-10-02 22:47 ]

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/2121-czym-posmarowa%C4%87-dach-pokryty-pap%C4%85/#findComment-37432
Udostępnij na innych stronach

Papa powinna wystarczyć na dwa, trzy lata. Papiaki powinny być ocynkowane, więc nie musisz ich smarować lepiszczem. Jeżeli zakładki masz min. 10 cm to nic nie powinno się stać. Jeśli chcesz by to było pokryciem docelowym to połóż drugą warstwę w przeciwnym kierunku na lepiszcze na tę pierwszą warstwę przbitą papiakami.
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/2121-czym-posmarowa%C4%87-dach-pokryty-pap%C4%85/#findComment-38835
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...