syberia 03.07.2016 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Bo zamiaruję kupić i ciekawa jestem opinii i innych faktów, które zostały odkryte podczas użytkowania, a o których przed zakupem człowiek nie ma pojęcia. http://www.ebay.pl/itm/PETSAFE-ELECTRIC-ELECTRONIC-PET-CAT-KITTEN-INVISIBLE-RADIO-CONTAINMENT-FENCE-/160539264714?hash=item2560e2c6ca#shpCntId Przeprowadziłam się z miasta na wieś z dwoma kotami dotychczas niewychodzącymi ....przed domem mam gminną drogę i widziałam już kilka przejechanych kotów . Ciągłe pilnowanie czy kot nie zwiał na zewnątrz jest męczące ....bardzo to utrudnia życie . Jeżeli ktoś ma takie cudeńko to niech się pochwali i powie czy to zdaje egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.07.2016 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.07.2016 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Coś takiego miałem dla psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 06.07.2016 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 a miałeś ten kabel zakopany w ziemi , czy jakoś tak na wierzchu leżał ? bo mnie np zastanawia czy jak go puszcze w przepustach pod podjazdem to czy będzie to działało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts