DEMCIA 04.07.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Mam do "zrobienia" ocieplenie i wylewki na balkonie i tarasie Na podłogę balkonu mam zamiar położyć 3cm Kingspan Kooltherm K3 (więcej się nie zmieści), od spodu i po bokach 5cm EPS-u. Na taras pójdzie 10cm styroduru XPS, po bokach 15cm EPS grafit (ocieplenie ścian) Jaka powinna być minimalna grubość wylewki na takich powierzchniach? Czy wylewać to z miksokreta, mieszać z worków czy zamówić beton z wytwórni betonu? Jaki najlepiej ma być beton...B20? Do tego mam siatkę z drutu fi4mm, o oczkach 10cmx10cm Czy te powierzchnie dzielić jeszcze na mniejsze pola i dylatować je od siebie? Na wykończenie pójdzie jasny gres techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEMCIA 04.07.2016 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Ktoś...coś podpowie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEMCIA 13.07.2016 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Jutro robimy wylewkę, ocieplenie już położone. Nie wiem co robić z tą dylatacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts