Gazdzior 04.07.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Witam, jak można liczyć na kogoś pomoc w temacie pompy ciepła . Interesuje mnie pokazanie sprzętu i dosłownie poświęcenie 5 min w celu krótkiej rozmowy, wniosków jakie wyciagneliscie podczas eksploatacji i czy teraz uważacie,że można było zrobić coś inaczej . Wiem na forum jest wszystko ale wolę rozmowę tradycyjną z osobą która faktycznie korzysta z takiego źródła ciepla a nie tylko fantazjuje i pisze herezje. Pozdrawiam i prosze zamknąć temat . Bardzo proszę o pw lub na [email protected] osobę z okolic Krakowa ( pojadę i dalej byle nie do Gdańska aż... ) dziękuję Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 04.07.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Witam, jak można liczyć na kogoś pomoc w temacie pompy ciepła . Interesuje mnie pokazanie sprzętu i dosłownie poświęcenie 5 min w celu krótkiej rozmowy, wniosków jakie wyciagneliscie podczas eksploatacji i czy teraz uważacie,że można było zrobić coś inaczej . Wiem na forum jest wszystko ale wolę rozmowę tradycyjną z osobą która faktycznie korzysta z takiego źródła ciepla a nie tylko fantazjuje i pisze herezje. Pozdrawiam i prosze zamknąć temat . Bardzo proszę o pw lub na [email protected] osobę z okolic Krakowa ( pojadę i dalej byle nie do Gdańska aż... ) dziękuję Rafał Jak do Gliwic nie będzie za daleko to wpadaj Znajdź w okolicy firmy montujące pompy,zapytaj o inwestorów którym montowali,sądzę,że dadzą namiary i masz problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gazdzior 05.07.2016 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Dziękuję, nie spodziewałem się konkretów. Super forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anield 19.07.2016 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Arturo72 jak mogę się z Tobą skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 19.07.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam, jak można liczyć na kogoś pomoc w temacie pompy ciepła . Interesuje mnie pokazanie sprzętu i dosłownie poświęcenie 5 min w celu krótkiej rozmowy, wniosków jakie wyciagneliscie podczas eksploatacji i czy teraz uważacie,że można było zrobić coś inaczej . Wiem na forum jest wszystko ale wolę rozmowę tradycyjną z osobą która faktycznie korzysta z takiego źródła ciepla a nie tylko fantazjuje i pisze herezje. Pozdrawiam i prosze zamknąć temat . Bardzo proszę o pw lub na [email protected] osobę z okolic Krakowa ( pojadę i dalej byle nie do Gdańska aż... ) dziękuję Rafał Możesz zapytać również naszych partnerów o referencje - może dadzą kontakt do inwestorów. Szukaj TUTAJ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgrolik 19.07.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam, jak można liczyć na kogoś pomoc w temacie pompy ciepła . Interesuje mnie pokazanie sprzętu i dosłownie poświęcenie 5 min w celu krótkiej rozmowy, wniosków jakie wyciagneliscie podczas eksploatacji i czy teraz uważacie,że można było zrobić coś inaczej . Wiem na forum jest wszystko ale wolę rozmowę tradycyjną z osobą która faktycznie korzysta z takiego źródła ciepla a nie tylko fantazjuje i pisze herezje. Pozdrawiam i prosze zamknąć temat . Bardzo proszę o pw lub na [email protected] osobę z okolic Krakowa ( pojadę i dalej byle nie do Gdańska aż... ) dziękuję Rafał Jeśli interesowałaby was PC gruntowa i okolice Wadowic nie było za daleko to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gazdzior 31.07.2016 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Super dzięki wszystkim jeszcze raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gazdzior 10.08.2016 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jeśli interesowałaby was PC gruntowa i okolice Wadowic nie było za daleko to zapraszam Jgrolik jednak chciał bym skorzystać z pomocy... temat rzeka z tym ogrzewaniem, śledząc Twoją aktywność na forum wiem że rozmawiam z kompetentną osobą . Proszę o kontakt jak oferta dalej aktualna . Pozdrawiam Gazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts