jarekpolak 07.07.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Witam. Mogę mieć fabrycznie nowy rekuperator flexit vg 700 z 96 roku całkowicie za darmo jednak, żeby nie było tak kolorowo to nie mam do niego sterownika. Reku ma 2 grzałki łącznie 2000W, chyba jednak wentylatory pobierają łącznie ponad 200W - to chyba sporo no i skąd wezmę ten sterownik? Może mi ktoś pomóc, doradzić czy warto się w to pchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.07.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Brzęczkowski gdy żył (forumowo) toby odpowiedział w kwestii sterownika. Ja bym brał. zadzwoń do niego na Bartycką http://nie-co.pl weź coś na uspokojenie i paru godzinach rozmowy o domach izolowanych, szkodnikach ciepłownikach, lobby mafii gazowniczej dowiesz się co ze sterownikiem. Nie, nie przesadzam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 07.07.2016 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 A do tego nie podejdzie zwykły regulator obrotów? Przecież chyba wystarczy jeśli będę miał możliwość manualnego sterowanie prędkością wentylatorów prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.07.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 w najprostszych systemach tak. W tym konkretnym nie wiem jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 08.07.2016 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 może się uda Wezmę go i postaram się coś z niego zrobić. Jedyny minus jest taki, że muszę go z Norwegi przewieźć osobówką a to 66 kg i 117cm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 08.07.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Dasz radę :bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts