gaja 15.07.2002 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 co lepsze - lakierowanie czy olejowanie podłogi? Moja druga połowa uparła się na olejowanie,a ja wiem, ze dla osoby sprzatajacej to znacznie większy kłopot.Podajcie jakieś argumenty za i przeciw, najlepiej przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 15.07.2002 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Jestem za lakierowanymi .Olejowane wygladają jak na starym strychu .Argument o ekologiczności oleju może być wątpliwy - nie znamy składu oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 17.07.2002 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 Ja mam stare deski kiedyś zamalowane na olejno. Po cyklinowaniu pomalowałem lakierem. Wyglądają ślicznie. Widać rysunek drewna. Sprząta sie bardzo łatwo - przy pomocy urządzenia zwanego mop. Nie wiem jak jest z deską olejowaną, ale lakier zdarł mi sie po trzech latach tylko w okolicach progu i to tylko troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts