coachu13 24.02.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 A Nibe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartasp 13.10.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Własnie też poszukuję prawdziwej (i wiarygodnej) opinni nad pompą NIBE SPLIT. Ogólnie widzę, że na forum jak ktoś ma kupić NIBE to wybiera i tak Panasonic. Az taka różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 13.10.2017 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Po prostu na forum jest więcej użytkowników Panasonic'a. Też "poszedłem za tłumem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 13.10.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Własnie też poszukuję prawdziwej (i wiarygodnej) opinni nad pompą NIBE SPLIT. Ogólnie widzę, że na forum jak ktoś ma kupić NIBE to wybiera i tak Panasonic. Az taka różnica? Witam , wybór Panasonica to raczej nie moda czy „owczy pęd”- może stoją za tym sukcesem parametry i cena ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartasp 13.10.2017 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Ale Nibe są az tak słabe w porównaniu do Panasonica? Wyczytałem na forum "Nibe zuzywa u kolegi 2x wiecej prądu niz Panasonic". "Miałem Nibe i rozwiązałem ten problem, pozbyłem się jej", i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 13.10.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Ale Nibe są az tak słabe w porównaniu do Panasonica? Wyczytałem na forum "Nibe zuzywa u kolegi 2x wiecej prądu niz Panasonic". "Miałem Nibe i rozwiązałem ten problem, pozbyłem się jej", i wiele innych. Dla mnie sprawa jest prosta : -porównuję parametry -porównuję ceny -porównuję serwis -patrzę na opinie To jak Ci to wychodzi ? Bo mnie ( i wielu innym ) jednoznacznie... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 13.10.2017 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Ale Nibe są az tak słabe w porównaniu do Panasonica? Wyczytałem na forum "Nibe zuzywa u kolegi 2x wiecej prądu niz Panasonic". "Miałem Nibe i rozwiązałem ten problem, pozbyłem się jej", i wiele innych. Jeszcze z rok, czy dwa temu na oficjalnej stronie Nibe widniał zapis, że pompa P-W nie nadaje się do całorocznego ogrzewania domu, a może jedynie służyć do dogrzewania w okresach przejściowych. Teraz ten zapis już zniknął i pewnie zaczynają przepraszać się z tą technologią, ale niesmak pozostał. Choć niesmak to może złe słowo, bo te ich pompy wtedy w zasadzie nie nadawały się do ogrzewania. Nie wiem jak jest teraz, być może nowe modele są OK - nie śledzę już tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts